Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Nu ook bio-chocolade van Meisterwerk Chocolaterie
De 'Meisterwerk Chocolaterie' in het Duitse Landsberg biedt sinds halverwege deze maand onder de merknaam 'Frohnatur een nieuwe biologische lijn aan. Eind augustus heeft chocolatier Michael Dillinger het biologisch certificaat ontvangen. "Om chocolade van biologische kwaliteit te kunnen produceren, moeten niet alleen de ingrediƫnten goedgekeurd zijn, ook de productie moet gecertificeerd. Dit zorgt voor meer bureaucreatie, er is meer personeel nodig maar er is ook meer transparantie." Alle chocolade wordt nog echt met de hand bereid.
De bedoeling is dat in de toekomst ongeveer een derde van het hele assortiment van de chocoladefabriek biologisch zal zijn. Voor de komende feestmaand zal een Lansberg-adventkalender verkrijgbaar zijn met biologische chocolade.