Zaterdag en zondag Schouwburgplein Rotterdam
Ons voedel in 2020 op Foodlab 2020
In Foodlab 2020 laat Rotterdamse Oogst een keur zien van (on?)mogelijke voedselscenario's die een tegendraads antwoord geven op dit soort vragen. Verschillende keukens op het Schouwburgplein bieden elk op hun manier commentaar, verhaal en smaak over en aan ons eten en eetcultuur. Speels, een beetje provocerend, maar wel verleidelijk lekker.
Als in een heus laboratorium kunnen deelnemers proeven van de lokale en biologische keuken en de wilde keuken, van zee-akkers en City salad, van gerechten met ingrediƫnten als vleesvervangers, insecten, nieuwe groenten, wild als afgeschoten ganzen, maar ook single blends van appelen uit de regio. Algoplus zeewier zal eveneens aanwezig zijn met een proeverij van zeewier producten.
Zaterdag 24 en zondag 25 september Schouwburgplein van 15:00-17:00 uur.
Klik hier voor meer informatie.