Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
'Leuke reacties van dorpelingen en toeristen'
Brasserie in Schoorl focust op biologische- en streekproducten
Bosbrasserie IJgenweis is gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen en het gebruik van biologische- en streekproducten. Bedrijfscateraar SAB Catering heeft de brasserie geopend in de Schoorlse Duinen.
Horecabeheerder Elmar van Leyenhorst: "De bezoekers, veel dorpelingen en toeristen geven ons leuke reacties op de uitstraling en de ligging van de brasserie, maar ook over onze duurzame menukaart met biologische- en streekproducten."
Biologisch assortiment
Het assortiment van IJgenweis Schoorl heeft veel biologische gerechten en producten uit de streek. IJgenweis biedt een menukaart anders dan anders en op eigen wijze, zo verklaart ook de conceptnaam. Op drankengebied is de koffie van Bean’s for life (voorzien van Eko- en Fairtrade keurmerk), de melk van Boerenland, de biologische bieren van brouwerij De Leckere en alle biologische sappen en smoothies worden vers in eigen keuken bereid. Het brood volkorenrogge met zonnebloempitten en al het banket wordt gemaakt door bakkerij Fermento, dat een onderdeel is van Scorlewald en die ook dagactiviteiten biedt voor mensen met een verstandelijke beperking. Alle producten van Fermento zijn dagvers en gemaakt van 100% biologische ingrediënten.