Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Veel biologische eierenproducenten actief in Vermont
Volgens NOFA-Vermont zijn in de Amerikaanse regio in totaal 35 bedrijven die gecertificeerde biologische eieren produceren. "In Vermont is het zo dat mensen die gewassen verbouwen, ook vaak kippen hebben", zegt Cheryl Cesario, lid van de certificatiestaf van 'Vermont Organic Farmers. "Ze houden vaak kippen in combinatie met een andere vorm van productie. De grootte varieert tussen de 20 en 30 legkippen tot 500", zegt ze.
Kippen in de wei van Jericho Settlers Farm Voor de biologische certificering is het cruciaal dat de kippen biologische diervoeder en graan krijgen en toegang tot het buitenleven hebben. "Omdat we te maken hebben met een productie op relatief kleine schaal, zien we vaak veel kippen rondlopen op het gras."