Drie dagen lang verzamelen meer dan 85 ambachtlieden zich met eerlijke en verse producten uit alle regio's van Nederland onder één dak om bezoekers kennis te laten maken met hun liefde voor supervers en écht eten.
De 1832 m2 overdekte hal met prachtige hoge bogen, grote raampartijen en gigantische schuifdeuren geeft het unieke karakter dat doet denken aan Les Halles in Parijs of La Boqueria in Barcelona.
Streekproducten populairder dan ooit
Een bezoek aan deze unieke markt is een feest voor de groeiende groep liefhebbers van goed eten. Recent onderzoek heeft wederom aangetoond dat streekproducten populairder zijn dan ooit bij een bewust, welvarend en groot publiek.Streekweken culinair
De regionale chefs vindt u op het proefplein tijdens de Streekweken. Zij gebruiken de producten van de aanwezige ambachtslieden, om met hun eigen creativiteit verrassende gerechten voor het publiek klaar te maken.Ook aan de kinderen is gedacht van pannenkoeken eten tot en met een echte zweefmolenaar inclusief Pipo woonwagen.
Voor verdere informatie en deelname kun je terecht op www.streekweken.nl of rechtstreeks contact opnemen met:
Kick Woltjer
tel: 020 - 6231880 mob: 06 - 26340896 [email protected]
Bron: Alles Duurzaam, 10-08-10