Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
22, 23 & 24 oktober 2010

Streekweken: seizoensmarkt met (h)eerlijke streekproducten in hartje Utrecht

In het weekend van 22, 23 & 24 oktober 2010 vindt in samenwerking met ELLE Eten op de Zijdebalen in Utrecht centrum de eerste editie van de Streekweken plaats; dé grootste overdekte seizoensmarkt van Nederland met gratis entree.
 
Drie dagen lang verzamelen meer dan 85 ambachtlieden zich met eerlijke en verse producten uit alle regio's van Nederland onder één dak om bezoekers kennis te laten maken met hun liefde voor supervers en écht eten.
 
De 1832 m2 overdekte hal met prachtige hoge bogen, grote raampartijen en gigantische schuifdeuren geeft het unieke karakter dat doet denken aan Les Halles in Parijs of La Boqueria in Barcelona.
 

Streekproducten populairder dan ooit

Een bezoek aan deze unieke markt is een feest voor de groeiende groep liefhebbers van goed eten. Recent onderzoek heeft wederom aangetoond dat streekproducten populairder zijn dan ooit bij een bewust, welvarend en groot publiek.

 

Streekweken culinair

De regionale chefs vindt u op het proefplein tijdens de Streekweken. Zij gebruiken de producten van de aanwezige ambachtslieden, om met hun eigen creativiteit verrassende gerechten voor het publiek klaar te maken.
 
Ook aan de kinderen is gedacht van pannenkoeken eten tot en met een echte zweefmolenaar inclusief Pipo woonwagen.
 
Voor verdere informatie en deelname kun je terecht op www.streekweken.nl of rechtstreeks contact opnemen met:
 
Kick Woltjer
tel: 020 - 6231880 mob: 06 - 26340896 [email protected]

Bron: Alles Duurzaam, 10-08-10
Publicatiedatum: