Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Accountmanager

Eosta in Waddinxveen is distributeur van verse biologische en eerlijke groente & fruit, met een specialisatie in overzees fruit. Wij zijn ketenregisseur voor meer dan duizend telers op zes continenten.

Met ons ‘trace & tell’ merk Nature & More bieden wij consumenten complete transparantie over onze producten. Onze kernwaarden zijn: authentiek, samen en (maatschappelijk) verantwoordelijk. Het succes van de onderneming is het gevolg van een ijzersterk team van 75 medewerkers en een unieke combinatie van commercieel realisme en maatschappelijk idealisme.

Wij zijn wij op zoek naar een:

Accountmanager

Focus op Duitstalig Europa


Ben jij klaar om impact te maken? Bij Eosta zijn onze medewerkers de kracht achter onze missie om duurzaamheid en gezondheid in de wereld te brengen. We zijn op zoek naar een dynamische Accountmanager met een passie voor duurzaamheid en een talent voor relaties, om ons team te versterken en onze aanwezigheid in Duitstalig Europa te vergroten.


Wat ga je doen?

Bouwen aan Relaties: Versterk en breid onze klantenbasis uit bij biologische supermarkten en groothandels.

Samenwerken & Innoveren: Werk nauw samen met productmanagement en marketing om verkoop bij accounts te stimuleren en nieuwe, duurzame producten te ontwikkelen.

Strategisch Denken: Wees betrokken bij zowel de dagelijkse handel als de lange termijn strategieën die onze impact vergroten.

Reizen & Ontdekken: Bezoek regelmatig klanten om echte verbindingen te smeden en onze missie vooruit te helpen.


Wie zoeken we?

  • Je hebt een HBO diploma en bij voorkeur ervaring in de (bio)AGF handel.
  • Je hebt een grote gunfactor bij klanten
  • Je spreekt vloeiend Duits en hebt een grote affiniteit met duurzaamheid.
  • Je bent bereid om te reizen en hebt een proactieve, oplossingsgerichte instelling.
  • Je bent sociaal vaardig, zelfkritisch en kunt goed samenwerken.


Wat bieden we?

Eosta staat voor professionaliteit, betrokkenheid en verantwoordelijkheid, maar we geloven ook sterk in het belang van energie en plezier in je werk. Bij ons staat de menselijke maat centraal; we waarderen uniek potentieel en ondersteunen persoonlijke ontwikkeling. Naast een goed salaris bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Klaar om bij te dragen aan commercieel realisme en maatschappelijk idealisme? Sluit je aan bij Eosta en maak het verschil. Stuur je reactie naar Cornelie Eichelsheim via cornelie.eichelsheim@eosta.com. Voor vragen kun je haar bellen op 0180 635514.