Er zijn tien verschillende sappen:
- Bio Williams peer nectar - Venetië en Piemonte regio
- Bio peer nectar - Emilia Romania en Piemonte regio
- Bio abrikoos nectar - Calabrië
- Bio wilde bosbes nectar - Centraal-Europa
- Bio 100% Siciliaanse sinaasappel en Trentino appelsap
- Bio 100% Siciliaanse grapefruit en Trentino appelsap
- Bio Siciliaanse sinaasappel en citroen en Abruzzo worteldrankje
- Bio 100% Trentino appel en Abruzzo wortelsap
- 100% sap van de ananas uit Costa Rica
- Bio 100% tomatensap uit Emilia Romania
Hij geeft aan dat de producent voor het afvullen een moderne vacuümtechniek gebruikt. "Deze techniek maakt het mogelijk om de geur en smaak te behouden. De flesjes zijn voorzien van een schroefdop. Hierdoor zijn de sappen tenminste 12 maanden ongekoeld houdbaar. De sappen zijn verkrijgbaar in een glazen fles van 200 milliliter en een 24-fles krimpfolie-pakket."
Amatè Ice Tea
Bij Gelita is sinds kort ook biologische Amatè Ice Tea verkrijgbaar. Marco: "Hiervoor gebruikt de producent biologische theeblaadjes die met de grootst mogelijke zorg door deskundigen uit de gecultiveerde gebieden in China worden geselecteerd." Verder heeft de ijsthee een laag suikergehalte en is het verrijkt met natuurlijke extracten van planten en vruchten uit de biologische landbouw. "De producent maakt ook geen gebruik van kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De ijsthee is verkrijgbaar in een glazen fles van 250 milliliter en per 24 stuks in een krimpolie-tray."De Ice Tea is er in de volgende vijf smaken:
- Limoen-gember
- Mint-limoengras
- Perzik
- Granaatappel
- Venkel
Voor meer informatie:
Marco de Groot
Gelita Italian drinks
06 30028759
[email protected]
www.gelita.nl