Iedere week een nieuw verhaal
TerraSana wil graag echte, eerlijke verhalen vertellen over zijn biologische producten. Met de beeldende verhalen van Peter Jacobs wordt duidelijk hoe de Japanse producten van TerraSana geproduceerd worden en waarom de smaak en kwaliteit zo bijzonder is. In de komende maanden zal onder andere op Facebook en op www.terrasana.nl iedere week een nieuw verhaal worden verteld. Zo kan iedereen beleven met welke passie en ervaring sake wordt gebrouwen en hoeveel maanden, ja, járen het duurt voordat de miso van TerraSana uiteindelijk in een TerraSana potje zit.#1 SOBA en UDON
In het district Shiga produceren mr. en mrs. Tanaka op bijzondere wijze de lekkerste Japanse soba- en udonnoedels. Peter Jacobs geeft hier een inkijkje in hoe en met hoeveel passie en ervaring deze noedels gemaakt worden.
Lees het eerste reisverslag hier.
Vernieuwde biologische Japanse lijn
TerraSana heeft in de afgelopen maanden hard gewerkt aan zijn nieuwe Japanse lijn. Een reeks met 90 authentieke, biologische producten. Het mooie aan deze lijn is dat achter bijna elk product een prachtig verhaal zit. De Japanse productieprocessen zijn zo significant anders dan hoe Europeanen dit zouden verwachten, en dat maakt de producten naast bijzonder lekker ook erg interessant. In Japan is veel traditionele kennis en met generatieslange ervaring en met behulp van de meest authentieke Japanse productiewijzen en vaak langdurige fermentatieprocessen worden dan ook de mooiste producten gemaakt.De biologische soba en udon van TerraSana
Soba- en udonnoedels worden volop gegeten in Japan. TerraSana biedt soba in drie varianten: 100% boekweit, 40% boekweit (60% tarwe) en soba yomogi (tarwe, boekweit en bijvoetkruid). Udonnoedels worden van tarwe gemaakt.Voor meer informatie: www.terrasana.nl